Nova stranka: Informer izneo neistine o Omeru Berbiću iz Tuzle

Nova stranka saopštila je da je beogradski dnevni list „Informer“ danas izneo niz neistina i uvreda na račun njihovog saradnika i člana Naše stranke Omera Berbića iz Tuzle.

U saopštenju Nova stranka je navela da je Informer izrazio ekstremni šovinistički stav prema svim gradjanima Bosne i Hercegovine koje je okarakterisao kao „rušitelje vlasti“, a u nedostatku argumenata pribegao je i najprizemnijem rečniku i pokazao iznova da je simbol sramote novinarstva u Srbiji.

Nova stranka je poručila da je neophodna saradnja u regionu zarad bolje budućnosti, kao da je ponosna na plodonosnu saradnju sa Našom strankom iz BiH, koja je više puta u praksi dokazana uzajamnim posetama, razmenama iskustava i zajedničkim akcijama.

„Nova stranka će nastaviti kontinuirani rad i borbu za Srbiju koju će poštovati, Srbiju mira u kojoj će se vrednovati sve nacije, i u kojoj niko više neće morati da temeljno pere ruke nakon čitanja onoga što sebe sramno naziva medijem“, piše u saopštenju.

Informer je danas na svom sajtu u tekstu pod naslovom „Doveli čoveka iz Bosne da ruši vlast u Srbiji“, uz fotografiju Omera Berbića naveo da je on došao „u srpsku prestonicu da podrži proteste protiv aktuelne vlasti u Srbiji“ i da se „Nova stranka Zorana Živkovića pohvalila na društvenoj mreži Fejsbuk videom u kojem je njihov član, inače iz Tuzle, doputovao u Beograd i obratio se pristalicama“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • milovan

    Pa ove Balije su prevazisli i sami sebe.