Nova stranka: Posle naše kritike počinje renoviranje osnovne škole na Petlovom brdu u Beogradu

Nova stranka ocenila je danas da je rekonstrukcija osnovne škole „Vladimir Rolović“ na Petlovom Brdu u Beogradu počela pošto je ta stranka ukazala na katastrofalno stanje u toj školi.

Iz Nove stranke su u saopštenju naveli da je škola oronula, da je dvorište prekriveno smećem, a iako plan rekonstrukcije čeka na realizaciju još od 2016, gradski čelnici i zamenik gradonačelnika Goran Vesić su se tek sada odlučili na rekonstrukciju.
„I dobro je što je pomenuti konačno naučio da sluša pametnije i sposobnije od sebe, jer bi se u suprotnom učenici ko zna do kada znanju i životu učili okruženi oronulim klupama i smećem koje prekriva dvorište škole“, navode iz Nove stranke.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    POMOZI BOŽE SRBIJI! ###### RASCEPILA SE REPUBLIKA SRPSKA #### NEOČEKIVANO! ######### fuj DODIK !# ## DODIK je „POPUSTIO“ SEBI,jer VRLO VEROVATNO „BI GA LIKVIDIRALI“ BRITANCI ## . ##### URADIO JE JER SE UPLAŠIO ######## DODIK je „de facto“ RAZDELIO Republiku Srpsku —— >>> ISTOČNO od Brčkog i ZAPADNO od Brčkog , …# RASCEP, PODELA BIH # OSEČALO SE „odavno “ , DA JE BIH PODELJENA , pa Banja Luka očigledno je „ZAPADNO“ ORIJENTISANA # ## AUSTRO -UGARSKA TJ: I N Č K O je POSTIGLA CILJ =slomila JEDINSTVO REPUBLIKE SRPSKE # ZAČUTAO je DODIK ! ZAČUTALA REPUBLIKA SRPSKA , NEMA VESTI O DODIKU ## Daleko je „otišao“ , NEMA POVRATKA ,OČEKUJEM „novog vođu ZA „Republiku Srpsku“ -sa SEDIŠTEM – na PALAMA, ZA Srbe iz HERCEGOVINE i iz Bosne istočno od SARAJEVA bliže DRINI(između Užica i Sarajeva ) ### #### Pomozi Bože Srbima , ma gde bili! ##### NEMA VESTI O DODIKU ##### , DODIK PRIPADA Republici Srpskoj ZAPADNO od Brčkog ###### , DODIK je „POPUSTIO“ SEBI #### ,jer VRLO VEROVATNO „BI GA LIKVIDIRALI“ BRITANCI , #### NEMA VESTI O DODIKU ! ######### DODIK je SAM izjavio :“ ONAJ KO PRISTUPI NATO JE IZDAJNIK“, „Pomozi Bože SRBIJI! Pomozi Bože Srbima , ma gde bili! Samo Srpska Pravoslavna Crkva POVEZUJE SRBE! SRBI „preko Drine “ SU „dugo živeli u Austro-Ugarskoj“, POLITIČKO JEDINSTVO SRPSKOG NARODA MOŽE USPOSTAVITI , samo Srpska Pravoslavna Crkva , „jedinstvo razlika“ , a TO JE UNIJA ILI KONFEDERACIJA SRPSKOG ŽIVLJA IZ SRBIJE uključujući Kosovo I Metohiju , SA BIH ( može MOŽDA i CG ) !