Novi šok Belog: Preletačević odbio 29 miliona od države! – Sirotinja uzvraća udarac!

Kandidat za predsednika Srbije obaveštava prvo svoje pristalice o svakom potezu preko društvenih mreža.

Ovoga puta nova Preletačevićeva odluka se odnosi na novac koji mu, kao kandidatu za predsednika, od države sleduje za kampanju.

Sad malo bez zezanja, ljubi vas čika. Moj tim je odlučio da ne diže tih 29 milki iz budžeta (kanda bi bilo bezobrazno) ,…

Gepostet von Ljubiša Preletačević Beli am Samstag, 25. März 2017

– Sad malo bez zezanja, ljubi vas čika. Moj tim je odučio da ne diže tih 29 milki iz budžeta (kanda bi bilo bezobrazno), nego će donacije ljudi da priloži kao jemstvo za prelazak 1% na izborima. Najveći deo para (700 iljada) nam otišao na potpise, resto krcamo pametno, pa da se merimo 2. aprila. SIROTINJA UZVRAĆA UDARAC! – napisao je Beli na Fejsbuku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

belikandidatpreletačević
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • draza

    Ma laze – pacov beli !!! Pogledaj samo gorile oko njega -pa ti je jasno ko je i sta je !!! Ovakve odma u buvaru da tucaju kamen -ionako se hvalio da je radio kod tate u kovacnici -da bude neka korist !!!

  • Ivica

    Juce sam prolazio putem od posla do kuce. Rusevina od puta, I tako mojih 58 godina. Svaki put, na bilo kojem glasanju obecano je da ce biti bolje. E sad cu glasati za Belog cisto sto znam da ce sve ostati isto. Ali bar me nece niko, ili necu sebe lagati. Vojvodina, sever,bogata regija nase prevoljene Srbije. Zivela sirotinja.

  • BrankoRistic

    Sada je vise nego jasno,zasto ima jedanaest Kandidata za mesto Predsednika drzave.Mi smo cudili (narod) kako moze da se kandiduje neko, ko sigurno zna,da nece dobiti mozda,ni jedan odsto glasova,na pretsojecim Izboru.Znaci to je „zvaka“.Dobi pare za reklamnu kampanju,,,pa pravo na aktuelni sjam automobila,kupi neku dobru „mecku“ i cuti.Jadni smo mi, nezasticen gladni narod,koji kupuje trulo voce svojoj deci,tek samo da prezive…

  • goran manic

    Ozbiljno: Evo se kao „šok i ludost“ shvata odbijanje čoveka da uzme pare koje nije zaradio i ne pripadaju mu. Civilizacija koja pokvarenost i laganje (političari) tretira kao normalno i poželjno je propast.

  • Kiza

    Podrska za ovog kandidata. Jos da se kao Palma obrati narodu da ne voli gay populaciju……

  • Dragan

    Beli nastavio sa podHebavanjem kvazipolitičke elite uobličene u onih 10 preostalih kandidata, od kojih onaj 1 tkz. „prvi“ po trošenju, doživljavava nervne slomove, šetajući se sa svjim Cirkusom diljem naše zemlje, deleći laži i paketiće ovom napaćenom narodu…ali..ali…i narodu dogorelo do nokata , pa se budi… Do sada se ON smejao „začaranom“ narodu, ali se uloge menjaju…možda će „začarani“ narod da se smeje NJEMU, i pošalje ga na svoje mesto.