Obradović: Ako odbiju dijalog sa opozicijom svaki gradjanski otpor je dozvoljen

Predsedavajući Savezom za Srbiju i predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je danas da ukoliko vlast odbije dijalog sa opozicijom za njega onda svaki gradjanski otpor i samoodbrana dozvoljeni.

„Opozicija je juče pokazala jedinstvo, odlučnost, razum i odgovornost, a to su uslovi da biste bili normalna vlast. Sadašnja vlast može ponovo da pokaže nenormalnost i odbije dijalog za rešavanje političke krize. Što se mene tiče onda su svaki gradjanski otpor i samoodbrana dozvoljeni“, objavio je Obradović na Tviteru.

On je napisao da je vlast na potezu, da ima šest dana da odgovori da li su za dijalog o fer izborima i oslobadjanje medija, ali napomenuo da neće dijalog sa predsednicom parlamenta Majom Gojković.

„Protesti nisu bili nasilni i traži se dijalog, ako to odbiju ostaje samo gradjanska neposlušnost i blokada čitave Srbije“, naveo je Obradović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Jel ono Zivkovicevo,“ nemojte da placate struju“, pa kad ti dodjes do vlasti,“mora da se plati struja“ i to sa kamatom. A objasnjenje niste me razumeli.

  • Anonimni

    Dok se na Kosovu desava ono sto se desava vi radite „ovo“: „svaki gradjanski otpor i samoodbrana dozvoljeni“. Jeste – ako ste americki placenici. P.S. Nikad nisam glasao za Vucica. I necu.

  • Anonimni

    Ne budali „molodec“.