Pljušte pozivi za Hag, Krasnići u sredu pred istražiteljima

Bivši predsednik kosovske skupštine Jakup Krasnići dobio je poziv da se pojavi pred Specijalnim sudom za ratne zločine OVK u Hagu.

Jakup Krasnići je na Fejsbuku naveo da se oseća „moralno obaveznim“ da obavesti javnost da je primio poziv od Specijalizovanih veća Specijalnog suda u Hagu da se pojavi 24. jula.

Dodao je da će se uprkos osporavanju ovog suda, pojaviti pred istražiteljima u bilo kom svojstvu.

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj juče je podneo ostavku jer je dobio poziv za Hag.

Pozive su dobili i nekadašnji zamenik šefa glavnog štaba OVK i visoki funkcioner Demokratske partije Kosova Sokolj Bašota.

Bivši predsednik kosovske skupštine Jakup Krasnići bio je portparol OVK.

Bio je i jedan od ključnih ljudi Demokratske partije Kosova Hašima Tačija, koju je napustio pre pet godina, i sa Fatmirom Ljimajem formirao novu stranku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Hagjakup kranici
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    KOSKA JE BAČENA ,PREVARA SAD JE OTKRIVENA , …, JER NUDE DOGOVOR SA SAD BEZ RUSA I KINEZA ! DA ! Aleksandar Vučić nazvao „političkim trikom“ odluku kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da podnese ostavku zbog poziva na ispitivanje u sudu u Hagu koji istražuje zločine počinjene protiv Srba tokom i posle rata vođenog 1998. i 1999. godine, Haradinajeva ostavka osmišljena kako bi se obezbedila podrška biračkog tela. ### IMA LEKA, KUPIŠ za „KEŠ“ , Kosovo i Metohiju , SVE JE „na prodaju“ , PARE DAJTE „SRPSKI TAKUINI “ ILUZIJA JE “ LJUKAV KO LJISIC“ , samo KRIMINALCI imaju PUNO „KEŠA“ …., “ POMOZI BOŽE SRBIJI! POMOZ BOŽE SRBIMA , MA GDE BILI! ####

  • Anonimni

    DA ! Aleksandar Vučić nazvao „političkim trikom“ odluku kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da podnese ostavku zbog poziva na ispitivanje u sudu u Hagu koji istražuje zločine počinjene protiv Srba tokom i posle rata vođenog 1998. i 1999. godine, Haradinajeva ostavka osmišljena kako bi se obezbedila podrška biračkog tela. ### IMA LEKA, KUPIŠ za „KEŠ“ , Kosovo i Metohiju , SVE JE „na prodaju“ , PARE DAJTE „SRPSKI TAKUINI “ ILUZIJA JE “ LJUKAV KO LJISIC“ , samo KRIMINALCI imaju PUNO „KEŠA“ …., “ POMOZI BOŽE SRBIJI! POMOZ BOŽE SRBIMA , MA GDE BILI! ####