Počelo glasanje na predizborima za kandidata stranke Zajedno za gradonačelnika Beograda

Glasanje na predizborima za kandidata stranke Zajedno za gradonačelnika Beograda otvoreno je danas na sajtu bgpredizbori.rs, saopštila je ta stranka.

Glasanje će trajati do 4. marta, a mogućnost glasanja imaju svi punoletni građani sa prebivalištem u Beogradu koji su registrovani na tom sajtu, ili koji uživo dođu u prostorije stranke Zajedno.

„Svi zainteresovani građani koji nisu stigli da se registruju na saju bgpredizbori.rs imaće priliku da to urade u svakom trenutku tokom trajanja glasanja i tako učestvuju u predizbornom procesu i doprinesu uspostavljanju demokratskog društva“, dodaje se u saopštenju.

Kandidati na predizborima su profesor Elektrotehničkog fakulteta Milan Bjelica, politikolog Dušan Marković, poslanik u skupštini Srbije Đorđe Miketić, odbornici u Skupštini grada Beograda Miloš Baković Jadžić i Dejan Atanacković, građevinski inženjer Slađana Stojsavljević i inženjer elektrotehnike Jovan Vujasinović.

Beogradski izbori održani su u aprilu 2022. godine zajedno sa parlamentarnim i predsedničkim, a deo opozicije od tada traži da oni budu ponovljeni.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar