Poruka mržnje osvanula u Budvi: „Smrt Srbima“!

„Smrt Srbima“ je poruka koju je na automobilu sa registarskom oznakom Valjeva ostavila nepoznata osoba u Budvi.
Automobil je bio parkiran kod marketa „Voli“ u blizini Starog grada, preneo je podgorički portal IN4S.

Vlasnik automobila je, navode, došao u Crnu Goru na odmor.

Podsetimo, uvredljive poruke prema Srbima pojavile su se juče i u Herceg Novom. Koalicija „Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi“ saopštila je da je ispisivanje neprimerenih grafita nastavljeno u Herceg Novom, gde je na kući Ilića ispisana uvredljiva poruka upućena Srbima. Ista koalicija saopštila je i da su nepoznati počinioci uništili bilbord sa likom gradonačelnika Stevana Katića, uz fašističku porku „Srbe na vrbe“.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mrznjaporuka
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Petar III Petrović

    Voleo bih da čujem te junake koga to očekuju na moru ako nastave ovako? Treba uvesti psihijatrijsko veštačenje, 3 PCR-a i karantin po povratku u trajanju od 28 dana za sve državljane Srbije koji borave u Crnoj Gori duže od 30 minuta.

  • Anonimni

    Problem sa Grckom su PCR testovi… ili vakcina za one koji je nemaju. Znaci neko ko ne zeli da se vakcinishe, jer je ili prelezao ili ima malu sansu da dozivi bilo kakve komplikacije ako i bude zarazen kovidom, ne moze da ide bez PCR testa… tako da je Crna Gora u tom slucaju postala opcija.

  • Anonimni

    Idite u Grcku. Bolje od Crnogorskog kamenjara. Usluga, kvalitet, a o moru da i ne pricamo. Koja bre crna gora. Ko u mutnom dunavu da se kupas. Grcka, turska egipat itd… iste pare 10x bolji provod