„Priština preduzela akcije na severu KiM“

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj saopštio je da je Priština preduzela konkretne akcije na sprečavanju „svih prekograničnih nezakonitih aktivnosti“ na severu KiM

Haradinaj je to saopštio dan nakon što je pretnju humanitarnom krizom na severu KiM zbog nedostatka osnovnih životnih namirnica nazvao „planiranim scenarijom“.

On je na Tviteru napisao da „nikakvi obmanjujući scenariji ili lažne vesti“ neće sprečiti prištinske institucije da sprovode vladavinu prava u svim delovima Kosova.

On nije precizirao o kakvim akcijama koje je Priština preduzela reč, ali je naveo da su nadležne institucije „preduzele konkretne akcije u sprečavanju i borbi protiv svih prekograničnih ilegalnih aktivnosti u oblasti zelenog pojasa na granici Kosova i Srbije na severu“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Haradinaj
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • QUEEN

    Sve je tako Anonimni. Umesto da nasi politicari kukumacu, zasto ne uvedu kontra mere I Kosovu i Albaniji?

  • Anonimni

    „Niko ne sme da vas bije“ osim Aradinajeve poljicije… Vuljin trpi …Vuljin trpi …ali dok se Vuljin ne naaaljuti …

  • Goovina

    Zasto je ovo neka vest svaka drzava cuva i prelazekontrolise svoje granice i zna se kako se cuva i ko je cuva i kontrolise da kriminalci ne prelaze.

    • Anonimni

      Od kd ste to pa drzava? Ako jeste,sto od nas trazite priznanje? Koja drzava mori gladju svoje drzavljane? Vi ste crna rupa,za EU,ni oni vas nece,a vi im d**e lizete

  • Anonimni

    Ovo je nehumana situacija, da jedan terorista, diler droge prica o svercu, a sta cemo o svercu ljudskih organa? Imate li duse da izgladnjujete decu i starce samo zato sto su srbi? Da li EU ima snage da Albaniji da sankcije ili mislim da Srbija treba isto kontramere na siptarski hleb i mleko, kao i takse na uvoz iz Albanije 150%.

  • Anonimni

    E , “ doterao naseg predsednika do duvara“, dalje nema , jedino opet da politicari „placu i kmeze po vazda“ na televiziji i traze pomoc lazne europe.