Protest SzS: Siniša Mali i cela vlada Srbije moraju da odu

Aktivisti Saveza za Srbiju (SzS) u Novom Sadu, organizovali su večeras još jedan protest protiv vlasti Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića.

S protesta je poručeno da ministar finansija Siniša Mali, ali i cela Vlada Srbije treba da podnesu ostavku, pošto je ustanovljeno da je Mali plagirao doktorat.

Na protestu su govorili docent Filozofskog fakulteta u Beogradu Oliver Tošković i profesor Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu Janko Veselinović koji je i predsednik Pokreta za preokret.

Zatraženo je da budu preispitane „sve druge sumnjive diplome ljudi koji se nalaze ili su se nalazili na nekoj od vodećih pozicija u Srbiji“. Pritom su pomenuti nekadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić, guvernerka Narodne banke Jorgovanka Tabaković, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Sledeći protest na Pozorišnom trgu u Novom Sadu biće u petak, 29. novembra.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    MOLIM NOVINARE DA IZRADE „ANALIZU“ :“KO SU UČESNICI CIRKUSA SzS“? NE vođe, NEGO -U ČE S N I C I , DA SE ŠIROJ JAVNOSTI „DA NA ZNANJE“ , Za SRBIJU korisna“TALASANJA“ „kao BEZ VEZE “ ,ha, ha,ha,…drn,

  • Anonimni

    MOLIM NOVINARE DA IZRADE „ANALIZU“ :“KO SU UČESNICI CIRKUSA SzS“? NE vođe, NEGO -U ČE S N I C I , DA SE ŠIROJ JAVNOSTI „DA NA ZNANJE“ , Za SRBIJU korisna“TALASANJA“ „kao BEZ VEZE “ ,ha, ha,ha,…