Rašković Ivić: Hoće li Vulin u inspekciji rada praviti smotru

Šef čačanske inspekcije rada Vladimir Radosavčević dospeo je u žižu javnosti pošto je na zid svoje kancelarije okačio sliku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra odbrane Aleksandra Vulina, preneo je danas portal Komentar-press (www. komentarpress.net).

Prema pisanju portala, Radosavčević ima dve godine staža u državnom organu, a za šefovsko mesto je potrebno pet. Na rukovodeću poziciju je došao kao kadar Pokreta socijalista u vreme dok je ministar rada bio Aleksandar Vulin.

Šefica poslaničke grupe „Za spas Srbije – Nova Srbija“ Sanda Rašković Ivić je na pitanje da li postavljenjem Vulinove i Vučićeve slike Radosavčević iskazuje zahvalnost za poziciju koja mu ne pripada ili je u pitanju poltronstvom, rekla da je aktuelni režim kič rećim koji je od stare države Srbije napravio banana republiku.

„Evo pitam Vulina hoće li u inspekciji rada praviti smotru? I (Zoran) Djordjević kao ‘sveži’ ministar rada zašto ne reaguje na uvlakačku farsu bez ukusa i mere“, upitala je Sanda Rašković Ivić.

Potpredsednik Demokratske stranke i nekadašnji gradonačelnik Užica Jovan Marković rekao je da je to samo još jedan od slučajeva u tužnom nizu poltronstva koje je metastaziralo širom Srbije.

„Apsolutno su ukinuti svi kriterijumi, jedino je ostalo podaništvo i gola lojalnost vodji. Bez promena, Srbija nema budućnost“, rekao je Marković.

Bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović rekao je da Radosavčeviću nije stalo ni do Vučića, ni do Vulina već do svoje fotelji i da kao odbornik u Skupštini grada Čačka nikada nije branio Vučića i Vulina kada su ih napadali odbornici Dveri.

„Postavljanje Vučićevog i Vulinovog portreta na zid nije samo poltronski čin šefa čačanske inspekcije rada, već i pokušaj da se stvori slika da šef inspekcije ima jaku zaledjinu. To funkcioneri masovno rade po Srbiji. Zbog toga Srbija i jeste u ve de stanju, jer Vučić savršeno dobro zna kakvi su ljudi“, rekao je Jugović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar