Selaković: Ravnodušan sam prema navodima da sam kandidat za gradonačelnika

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković izjavio je danas da je ravnodušan prema medijskim napisima o tome da će biti nosilac liste Srpske napredne stranke (SNS) na izborima za Skupštinu Beograda, sve dok o tome ne postoji jasna odluka SNS.

„Niti su izbori raspisani, niti su stranački organi odlučivali o tome, a oni su jedini vlasni da donose odluke. Moj odnos prema tome je ravnodušan, dokle god ne postoji jasna odluka o tome ko odluku donosi, a to je SNS“, rekao je Selaković za Radio-televiziju Vojvodine.

Komentarišući medijske navode da će biti nosilac liste SNS-a na beogradskim izborima Selaković je podsetio da je ranije prema navodima medija bio pominjan kao budući ministar za evropske integracije, direktor BIA i postavljan na druge državne funkcije i dodao da nije „ni prvi ni poslednji put“ da se u medijima čuje dezinformacija.

Upitan da li je zainteresovan za funkciju gradonačelnika Beograda, Selaković je rekao da je „zainteresovan za bavljenje politikom“, a dodao je da će SNS izaći na izbore kada god budu održani, sa onim što je gradska vlast radila i što su njeni rezultati.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar