Šešelj: OEBS opet manipuliše glasovima na Kosovu i Metohiji!

Kandidat za predsednika Srbije Vojislav Šešelj upozorio je danas na moguće neregularnosti na predsedničkim izborima 2. aprila na Kosovu i Metohiji, ističući da „pravila OEBS-a to omogućavaju“.

„Propisano je da OEBS posle izbora preuzima kutije, prevozi ih u Vranje i u Rašku. Tamo ih prebrojavaju posle nekih 12 sati. Šta se 12 sati može raditi ilegalno s kutijama, sami možete zamisliti“, rekao je Šešelj razgovarajući s gradjanima Kolubarskog okruga.

Naveo je da je neregularnosti bilo i na prošlim izborima na Kosovu i Metohiji, a izrazio je zabrinutost i zbog izbeglica.

„Nemačka sve više pritiska (premijera Aleksandra) Vučića da primi što veći broj izbeglica, a nemački agenti već traže poluprazna sela po Srbiji gde bi ih mogli naseliti“, rekao je Šešelj, a prenela Srpska radikalna stranka.

Govoreći o subvencijama koje se daju stranim firmama, Šešelj je rekao da je protiv takve prakse, jer je zaposlenost u firmama kojima su date subvencije „fiktivna“.

„Apsolutno sam protiv ovih subvencija koje se daju stranim firmama, po 10.000 evra za jedno radno mesto, što ih oslobadja plaćanja poreza i doprinosa. Bolje bi bilo da je vlada iz budžeta delila te plate, a da ovi nisu onda ni dolazili, nego ovako. To je fiktivna zaposlenost“, dodao je Šešelj.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar