Skot: Uticaćemo na novu Vladu Kosova da ukine takse i nastavi dijalog

Američki ambasador Kajl Skot izjavio je danas da su SAD vrlo jasno poručile da će uticati na novu Vladu Kosova da se vrati za pregovarački sto i da ukine takse na robu iz Srbije i BiH.

U izjavi novinarima u Pranjanima, gde je prisustvovao obeležavanju godišnjice operacije Halijard u Drugom svetskom ratu, Skot je rekao da uz opstajanje taksi na robu iz Srbije i BiH nikako ne pomaže da se nastavi u pravcu pomirenja.

Odgovarajući na pitanje o odluci Centralne izborne komisije Kosova da glasanje na parlamentarnim izborima omogući isključivo ljudima koji imaju kosovska dokumenta, Skot je rekao da SAD posmatraju tu situaciju i da su takva pravila važila i na prethodnom glasanju na lokalnim izborima na severu Kosova, a da su svi ljudi uspeli da glasaju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Prvoslav ćirilica

    Skot opet laže i maže.Skot je skot!

  • Anonimni

    POMOZI BOŽE SRBIJI! ##TANJUG DEZINFORMIŠE , FUJ! ! # SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE DA PLATE RATNU ŠTETU ZA BOMBARDOVANJE SRBIJE OD 24.3.1999 DO 10.6.1999, SVAKAKO BEZ VRAČANJA KOSOVA OI METOHIJE SRBIJI SU SAD OKUPATORI SRBIJE!#### ZA ZLOČINE OČEKUJE SE OSUDA UJEDINJENIH NACIJA, RUSIJA I KINA NAS PODRŽAVAJU KOLIKO MOGU, AMORAJU DA VODE RAČUINA O SVOM POLOŽAJU ,….##ČETNICI SU SPASAVALI BRITANSKE I AMERIČKE PILOTE ,…## SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE I VELIKA VRITANIJA SU BOMBARDOVALI SRPSKE GRADOVE U II SV. RATU,…## NATO UBICE ,SATANE, DEVETNAEST ZEMALJA NA ČELU SA SJEDINJENIMAMERIČKIM DRŽAVAMA NA ČELU, SA NEMAČKOM, VELIKOM BRITANIJOM , TURSKOM ,.FRANCUSKOM I ITALIJOM , UZ POMOČ, HOLANDIJE, NORVEŠKE, BELGIJE , , UZ POMOČ MAĐARSKE , ,… RUMUNIJE, BUGARSKE,… UZ PODSTICANJE SLOVENIJE, HRVATSKESU NEZAKONITO BOMBARDOVALI SRBIJU OD 24.3.1999 DO 10.6.1999 , SEDAMDESET I OSAM DANA (78 DANA) I NAPRAVILI ŠTETU 200 MILIJARDI EVRA , UBILI LJUDE , RANILI, SA OSIROMAŠENIM URANIJUMOM IZAZVALI MNOGOBROJNA TEŠKA AUTOIMUNA OBOLJENJA SRPSKOG STANOVNIŠTVA, RAZORENA PRIVREDA, , KORISTILI SU ZABRANJENE NAPALM I KASETNE BOMBE , OKUPIRALI SU KOSOVO I METOHIOJU, IZAZVALI , POMOGLI GENOCID SRBA NA KOSOVU I METOHIJI, PREKO 200.000 IZBEGLIH SRBA SA KIM, NAPRAVILI NAJVEČU NATO BAZU U EVRPOPI – B O N D S T I L ( KOD GNJILANA) , ŠETAJU SE VOJNICI I ORUŽJE NATO PO SRBIJI (VAN KOSOVA I METOHIJE) , ,… , DALEKO VAM LEPA KUĆA , N A T O ,…, SAČUVAJ SRBE BOŽE! NATO I VOJNA SILA VELIKIH ZEMALJA (RUSIJE, KINE, ,…) MOŽE DA UNIŠTI ČOVEČANSTVO, PREVIŠE JE ORUŽJA , … POMOZI BOŽE SRBIJI! 333 ####