SSP: Svečano 'otvaranje' trga i Skadra na Nišavi, odgovaraćete za svaki dinar

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da je danas probijen i poslednji rok za završetak radova na niškom trgu i mostu pa je zato simbolično „otvorila“ most presecanjem crvene trake „kako bi gradsku vlast podsetili da je uradjeno – ništa“.

Kako je naveo niški odbor SSP, „700 dana rekonstruiše se niški trg, a 454 most dug 50-ak metara, 700 dana i preko 500 miliona dinara kasnije – trg i most su nezavršeni i nema izgleda da se uskoro završe“.

„U prethodnom periodu, slušali smo razne izgovore zbog probijanja rokova, bilo je nekoliko aneksa ugovora kojim su rokovi za završetak radova produžavani. Trg i most su i dalje ratna zona – razrušeni i ogradjeni“, navela je SSP.

Zato je, izmedju ostalog, upitala gradonačelnicu: „Šta će sada biti sa mostom i trgom budući da su svi rokovi probijeni, a radovi nisu završeni?“

„Koliko ukupno košta rekonstrukcija trga i mosta gradjane Niša, koliko je aneksa ugovora potpisano? Šta je sa bankarskim garancijama koje je pominjala, pa prestala da pominje?, upitala je SSP.

SSP je naglasila da „ni raspevana fontana, ni voda iz nje neće moći da sakriju i speru sramotu gradske vlasti zbog ovog Skadra na Nišavi“.

„Nek ne rekonstruišu ništa više, upropastili su nam grad. Njihove rekonstrukcije se ili raspadaju ili nikad ne završe. Garantujemo da će odgovarati za svaki dinar potrošen iz budžeta, do poslednje pare“, istakla je SSP.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar