Stamatović traži da opozicija spreči prodaju zemlje strancima i da pomogne malinarima

Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović ocenio je danas da su sprečavanje prodaje zemlje strancima, pružanje pomoći malinarima i ispunjenje uslova za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora, tri teme o kojima opozicione partije moraju da razgovaraju.

Stamatović je u saopštenju ocenio da te teme moraju da se rešavaju institucionalnim, „ali ako je potrebno, i vaninstitucionalnim sredstvima zbog apsolutističkog ponašanja antisrpske i nenarodne vlasti“.

„Trenutno najurgentnije teme o kojima opozicija mora da ima stav ali i moduse pritiska na režim, su sprečavanje prodaje zemlje i kako pomoći proizvodjačima malina koji su na udaru udruženog kriminalnog pljačkaškog podhvata režima i hladnjačarskog lobija“, kazao je Stamatović.

Po njegovim rečima, sve opozicione stranke, kako gradjanske tako i nacionalne orijentacije, „koje misle dobro svojoj zemlji, treba stalno da razgovaraju o ispunjenju minimuma uslova za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora“.

„Opozicija mora da razgovara i saradjuje i niko ne sme da stavi svoje partijske interese iznad Srbije i njenog oslobadjanja od diktature jednog čoveka koji svakim danom upropašćava državu i nanosi joj ogromnu štetu“, naveo je Stamatović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar