Stamatović za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora

Predsednik Opštine Čajetina i budući kandidat na izborima za predsednika Srbije Milan Stamatović zatražio je danas raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora i saopštio da tim povodom već vodi razgovore o formiranju izborne liste.

„Zahtevam od Aleksandra Vučića da u ponedeljak naredi svom pomoćnom osoblju Tomislavu Nikoliću i Maji Gojković da raspišu vanredne parlamentarne izbore, a kao kandidat naroda i časne Srbije, obaveštavam javnost da već vodim razgovore sa predstavnicima regionalnih stranaka, pokreta, udruženja gradjana i uglednih pojedinaca iz cele Srbije radi formiranja jedinstvene narodne izborne liste za Narodnu skupštinu“, naveo je Stamatović.

On je ocenio da su prevremeni parlamentarni izbori jedini način da se „zaustavi srljanje sadašnjeg autoritarnog režima u bezdan diktature“.
 
„Iz dana u dan prisustvujemo pravom ratu unutar vladajuće koalicije, pa i same Srpske napredne stranke, za premijerski tron, za vladarev presto, iako je kralj samozvanac politički živ“, zaključio je Stamatović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar