Stefanović: Laž je da se broj birača u Mladenovcu povećao za 4.000

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da su laži, izmišljotine i manipulacije tvrdnje Pokreta slobodnih gradjana (PSG) da se broj birača u opštini Mladenovac povećao za 4.000.

Na konferenciji za novinare u sedištu SNS, Stefanović koji je i ministar unutrašnjih poslova, kazao je da je Opština Mladenovac dala dokument u kojem se jasno navodi broj birača sa aktivnim i pasivnim biračkim pravom.

„Oni sabiraju ljude koje imaju pasivno biračko pravo sa ljudima koji imaju aktivno biračko pravo“, rekao je Stefanović.

Stefanović je rekao da se lider PSG Saša Janković i njegovi saradnici nisu izvinili ni zbog, kako je rekao, izmišljene priče o 15.000 gradjana više u beogradskim opštinama Vračar i Zvezdara, iako su „sve relevantne institucije“ pokazale da su ti podaci izmišljeni. 

On je dodao da se svakog dana plasiraju laži u Beogradu da bi se sakrile afere ljudi koji su ranije upravljali Beogradom. 

Stefanović je dodao da je lider Pokreta „Dveri“ Boško Obradović juče ušao na sednicu Skupštine Opštine Mladenovac i pokušao da je prekine tako što je „provocirao ljude“.

„Kada sam to video, video sam kako bi izgledala Srbija kada bi njome upravljali Dragan Djilas, Saša Janković ili Boško Obradović“, rekao je on.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar