SzS: U subotu novi protest kod Terazijske česme u Beogradu

Novi protest „Jedan od pet miliona – Svi kao jedan“ biće održan u subotu, 20. aprila u 18 sati kod Terazijske česme u Beogradu, jer je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbio da pokrene dijalog povodom zahteva sa prethodnog protesta, najavio je Savez za Srbiju.

Jedan od lidera Saveza za Srbiju (SzS) Janko Veselinović kazao je danas da je odluka o novom protestu doneta na sastanku potpisnika Sporazuma sa narodom.

„Na subotnjem protestu ponudićemo gradjanima predlog tima stručnjaka pobunjene Srbije za normalizaciju stanja u Srbiji posle pet meseci gradjanskih protesta u više od 100 gradova i opština Srbije“, rekao je Veselinović.

On je kazao da postoji „nezapamćeni pritisak“ na zaposlene u javnim institucijama da napuste radna mesta i u petak, 19. aprila dodju na miting SNS u Beogradu i pozvao sve koji su u toj situaciji da prijave, te da će im obezbediti pravnu pomoć.

„Pozivamo gradjane da nas obaveste ukoliko u petak ne mogu da ostvare neko svoje pravo, zbog toga što su zaposleni iz javnih ustanova pod prinudom otišli na skup SNS, kako bismo to mogli da evidentiramo i objavimo“, poručio je Veselinović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar