Tadić: Nije dovoljno samo pobediti na predsedničkim izborima već i promeniti stvari iz korena

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je da će odluku o tome da li će se kandidovati za predsednika Srbije doneti spram procene da li drugi kandidati mogu da pobede Aleksandra Vučića i da se uspešno suoče sa ogromnim izazovima koji će ostati nakon ove vlasti.

„Iza njih ostaje duboko kriminalizovano i urušeno društvo i zato danas nije dovoljna samo pobeda već i jasna politika, vrednosti i znanje da bi se stvari u Srbiji iz korena promenile“, rekao je Tadić za današnji Kurir.

Kako je naveo, za to je, pre svega, potrebna hrabrost, a konačnu odluku o njegovoj predsedničkoj kandidaturi doneće u razgovorima unutar stranke i sa koalicionim parterima.

„Na odluku će svakako uticati i procena da li i koliko svojom kandidaturom mogu da doprinesem da dodjemo do drugog kruga“, rekao je Tadić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Radoslav Radović

    promijeniti stvari iz korjena….. Čim si postao presjednik Srbije odmah sjutri dan si otišao u Ameriku po instrukcije kako da promijeniš stvar iz korjena i to si u dva mandata uspješno uradio.Isčupao si Srbiju iz korjena……

  • Zglobni Skoč

    Tako je Tadiću.Ali pošto ni u prošlosti nisi nešto bio uspešan, ne trebaš nam ni za budućnost.Ni ti ni bilo ko iz političke prošlosti, bilo da je bi u poziciji ili opoziciji.Niste se dobro pokazali i ne trebaju nam reciklovani političari.Trebaju nam ljudi koji će da rade za svoj narod a ne protiv njega a za svoju ličnu korist.