U nedelju u Beogradu miting radikala povodom godišnjice NATO bombardovanja i presude Karadžiću

 Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj najavio je da će radikali u nedelju, 24. marta održati miting u Beogradu povodom 20. godišnjice početka NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju ali i zbog presude bivšem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću koji je u Hagu osudjen na doživotni zatvor zbog genocida u Srebrenici i ratnih zločina u BiH. 

Šešelj je novinarima u Skupštini Srbije rekao da će radikali sa protesta zatražiti da Srbija odustane od puta ka EU gde su kako je rekao, koncentrisani „svi srpski neprijatelji“ ali i da se vlast u Beogradu „više i bolje“ angažuje kada je reč o odbrani Srba pred Haškim tribunalom.

On je dodao da će skup početi u 12 časova ispred bivšeg restorana „Ruski car“ u Knez Mihailovoj ulici odakle će okupljeni krenuti u protestnu šetnju do zgrade Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    POMOZI BOŽE SRBIJI ! ————— >>>>>>>>>>> oko nas su NATO UBICE , TEŠKO NAMA, TEŠKO LJUDIMA … NATO=North Atlantic Treaty Organisation, tj. Severnoatlantski savez SE ŠIRI , UNIŠTIĆE NAS , napr. možda — >>> kao NSATO =North & South Atlantic Treaty Organisation, tj. Severni i Južnoatlantski savez, BOŽE POMOZI -poludeli su , .KATASTROFALNO za planetu ZEMLJU i nas LJUDE, POPUŠTAJU „MALI NARODI“ , predlažu “ —— >>>> Status osnovnog saveznika SAD van NATO-a podrazumeva strateški vojni savez. To dozvoljava zajednički razvoj oružja i učešće u antiterorističkim operacijama, kupovinu američkog oružja, MUNICIJE OBOGAČENE URANIJUMOM , korišćenje finansijskih podstreka za kupovinu oružja, kao i sprovođenje zajedničkih vojnih vežbi.“

  • Anonimni

    DA ! ###################################################################################### ZAHTEVAM DA DOBIJEMO OD VLASTI SRBIJE , NAPISANO I PODELJENO U VIDU BESPLATNE BROŠURE, KOMPLETAN DETALJAN, JASAN, DOKUMENTOVAN IZVEŠTAJ O SVIM DOGAĐAJIMA NEZAKONITOG NATO BOMBARDOVANJA SRBIJE , POPISOM UBIJENIH ,RANJENIH, INVALIDA ,…, POPISOM I VREDNOŠČU UNIŠTENIH I OŠTEČENIH OBJEKATA -INFRASTRUKTURE, PRIVREDNIH,DRŽAVNIH, ZDRAVSTVENIH, VOJNIH (?), PRIVATNIH KUĆA I PRATEĆIH OBJEKATA, ZEMLJIŠTE I OBJEKTI -POLJOPRIVREDNOG ,ŠUMSKOG, PLANINSKOG , VODNOG—– >>> IZVORI ,REKE , JEZERA, VODOZAHVATI I NJIHOVI ZAŠTITNI POJASI , IZVORI I PODZEMNE VODE, BANJE, PRIRODNE LEPOTE I BILJNO I ŽIVOTINJSKO BOGATSTVO, …., OBOLELI OD RAKA , AUTOIMUNIH BOLESTI , …. , TRAŽIMO GRAĐANI DA SRBIJA PROCESUIRA PRED UJEDINJENIM NACIJAMA , NAPLATU ŠTETE OD 19 D E V E T N A E S T ZEMALJA NATO PAKTA , k o j i su bili od 24.3.1999 do 10(14.?).6. 1999. bili u NATO I ODGOVORNI SU ZA NATO nezakonitu a g r e s i j u na SRBIJU I OKUPIRALI nezakonito K o s o v o i M e t o h i j u,pod PROTEKTORAT NATO … SRBIJA VOJNO NEUTRALNA , Kosovo i Metohija je deo Srbije, sa OKUPATORIMA lepo , DA ZBRINEMO POVRATAK SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE NA SVOJA IMANJA=METOHE I SRBA NA ZEMLJU KOJA IM JE PRIPADALA PRE II SVETSKOG RATA – po katastru (mora da Srbija uredi KATASTAR NA KiM, HRAVATSKOJ , MAKEDONIJI, …) …… ##################