U trci za predsednika: Preletačević Beli skupio rekordan broj potpisa

U trci za predsednika: Preletačević Beli skupio rekordan broj potpisa.

Danas u 9 sati smo u Mladenovcu počeli sa sakupljanjem potpisa. Odziv građana je sjajan. Za tri sata skupili smo 46.000 potpisa, a ići ćemo danas do 100.000. Od ponedeljka krećemo dalje po Srbiji. Organizovaćemo sakupljanje potpisa u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu… “,  kaže Beli.

Beli, koji je u politiku ušao prošle godine kada je napravio izborni „bum“ u Mladenovcu, kaže da će verifikacija potpisa ići teško.

„Notara je malo i svi su naprasno zauzeti, ali mi ne odustajemo“, kaže Beli, a prenosi Sputnjik.

Šta vi mislite o Preletačeviću kao predsedničkom kandidatu?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

preletačević
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Peta

    Pa da je i sira okolina.Nema sanse.Jer ko pogleda toga coveka kao pojavu,pa zamislite predsednika koji se tako oblaci i ima takvu frizuru i da ga primi netko od ozbiljnih drzavnika.Strasno. I sada koji su ti koji bi pozeleli takvog predsednika. Jaga nebi podrzao ni za Dinkicevih 1000 eura.

  • zoran

    Mil ovan verovatno nezna dotičnog tako da ga bez razloga tako etiketira… P.S. Verovatno je i okolina Mladenovca tako da je ipak moguće.

  • milovan

    Pa celi Mladenovac nema 46000 punoletnih gradjana. Ko ovde laze.A ako je istina da ovakve budale mogu dobiti poverenje tolikog broja ljudi.Onda mi Srbi zbilja nemamo mozak.I treba da nestanemo.