Vanredna izborna skupština DSS 14. maja (VIDEO)

Vanredna izborna skupština Demokratske stranke Srbije biće oržana 14. maja kada će biti izabrano novo rukovodstvo čime se otvara novo poglavlje u istoriji DSS-a, najavio je danas vršilac dužnosti predsednika stranke Miloš Jovanović.

Jovanović je na konferenciji za novinare rekao da će stranka biti osvežena novim licima i idejama, ali da će ostati verna temeljnim načelima i političkim opredeljenjima.

„Skupština će dovesti do izbora novog predsednika stranke, potpredsednika, Predsedništva, Glavnog odbora. Potpuno novo rukovodstvo će stupiti na dužnost. Time otpočinjemo proces stvaranja novog DSS. Ta stranka će biti više nego osvežena i novim licima, novom energijom i novim idejama. Ostajemo verni temeljnim načelima DSS“, naveo je on.

Prema njegovim rečima, DSS će izaći sa nizom konkretnih predloga, nacrta zakona i mera u oblastima značajnim za sve gradjane.

On je ocenio da je politički sistem Srbije istrošen i ne daje rezultate.

„Činjenica da je jedan kandidat, fiktivna figura (Beli Preletačević) osvojila bezmalo 350.000 glasova to pokazuje da gradjani ne veruju u politički sistem zemlje“, kazao je Jovanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar