Veselinović odgovorio Šapiću: Gradonačelniče, morali ste da budete tu

Odbornik iz pokreta „Ne davimo Beograd“ u skupštini grada Dobrica Veselinović poručio je gradonačelniku Aleksandru Šapiću da nema ni senzbiliteta, ni kvaliteta, ni znanja da vodi grad kakav je Beograd i da je i nakon tragedije koja je zadesila Beograd, nastavio da se ponaša nedostojno.

„Morali ste da odete do škole Vladislav Ribnikar, morali ste da odete u Mladenovac. Morali ste da budete tu. Jer da ste bili tamo, možda biste nešto osetili. Možda bi vas taj osećaj naterao i da nešto uradite. Možda bi vas ta tišina i bol naterali da razmislite. O gradu, o ljudima“, poručio je Veselinović.

Naveo je da Beograđani danima pogledima traže jedni druge, traže utehu, saučešće, ohrabrenje, da se pitaju da li je učinjeno sve da se ovakvi događaji spreče.

„I u trenucima kriza i pitanja, gradonačelnik mora da bude tu, među građanima. Da ih umiri kad su uznemireni, da bude na raspolaganju policiji, ministrastvima, ljudima u upravi, da pomogne. Da bude odgovoran, dostupan, da bude čovek. Da zagrli. Vi taj gradonačelnik niste bili. Vi taj gradonačelnik ne umete da budete. Niti ćete ikada umeti“, poručio je Dobrica Veselinović Šapiću.

On je dodao da je Beograd i u prošlosti prolazio kroz teška vremena, da će opet biti loših vesti, i da je zato građanima potreban gradonačelnik koji ima hrabrost, viziju, koga krase pre svega ljudskost i saosećanje.

„Vi to nikad nećete moći da mu pružite. Beograd i Beograđani ljubavlju mogu da uzvrate samo onima koji ga iskreno vole. Vi to niste i zato je vreme da odete sa mesta gradonačelnika, jer ono nije za vas“, zaključio je odbornik NDMBGD.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar