Vojni sindikat: Jasmina i Bojana, pružićemo vam i fizičku podršku da se izborite sa kriminalom

Vojni sindikat Srbije (VSS) uputio je danas otvoreno pismo podrške javnim tužiocima Jasmini Paunović i Bojani Savović, kao „i svim hrabrim, savesnim i profesionalnim javnim tužiocima u Srbiji“.

„Evo naše javne, moralne, profesionalne, ako treba i fizičke i svake druge neophodne podrške i pomoći svim javnim tužiocima u Srbiji, da se na nepristrasan i zakonit način, bez obzira na položaj i moć pojedinaca, izbore sa zabrinjavajuće prisutnim kriminalom i korupcijom u državnim organima i institucijama gde im nikako nije mesto, a koji su kao kancer sada, evo, počeli da izjedaju iznutra i samo tužilaštvo“, saopštio je VSS.

Sindikat je zahvalio „tužiteljkama Jasmini i Bojani što postoje i što su im probudile nadu da još uvek nije sve izgubljeno“.

„Ostanite dosledne i istrajte u svojim stavovima i borbi koja, iz iskustva znamo, neće biti laka, ali znajte da su u toj borbi uz vas i časni srpski vojnici koji su takođe ostali verni svojoj zakletvi čije reči obavezuju da pored teritorije i celovitosti države, branimo i njen ustavni poredak“, poručio je VSS.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar