Zajedno predstavili sedmog kandidata na predizborima, Đorđa Miketića

Stranka Zajedno predstavila je danas svog sedmog kandidata na unutarstranačkim predizborima za gradonačelnika, poslanika Đorđa Miketića.

Miketić je izjavio da predizbori predstavljaju način da građani utiču na listu kandidata i na politike koje oni promovišu.

„Moj program za Beograd je u tri tačke. Pod jedan ‘grad diše’, imamo ozbiljan plan kako da smanjimo zagađenje za 20 odsto u sledeće tri godine. Druga tačka je ‘grad građanima’, infrastrukturni projekti, saobraćaj i građanska participacija u donošenju odluka. I treće je ‘grad ljudskosti’, obrazovanje, kultura, briga o ugroženima i solidarnost“, rekao je Miketić novinarima.

Konferencija je planirana da se održi na stanici Vukov spomenik, ali je kopredsednica stranke Zajedno Biljana Stojković rekla je da nije mogla da se održi na tom mestu jer, uprkos zahtevu koji su poslali, nisu im odobrili pristup.

„Ovde smo ispred stanice Vukov spomenik, stanice Beo voza. Probali smo unutra da snimamo, međutim zabranjeno je iako smo prijavili skup. Dakle, nije dozvoljeno da se slikate na mestima koja su vezana za naprednjačku vlast, a koje zovu javni prostor“, ocenila je Stojković.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar