Abazović: Crna Gora se raduje snažnoj podršci SAD

PODGORICA – Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović sastao se danas u Rimu sa američkim državnim sekretarom Entonijem Blinkenom, a nakon toga poručio da se zvanična Podgorica raduje snažnoj podršci SAD na putu dalje demokratizacije.

Abazović je ovaj susret ocenio prijateljskim i na svom tviter nalogu napisao: „Crna Gora je veliki i uvaženi partner na globalnom planu. Raduje nas snažna podržka SAD na putu dalje demokratizacije“.

Foto: Tanjug/ Video arhiva

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Radoslav radović

    …..Raduje nas snažna podrška SAD na putu dalje demokratizacije….. Ako je dedmokratizacija bombardovanje i razvaljivanje ne samo država nego cijelih geografskih cjelina ubijanje miliona ljudi i pravljenje haosa od života onima koji i ostanu živi, rasturenih porodica i uništene infra strukture i ekonomije onda je Abazović pogodio u centar. Ova rečenica koju je na kraju rekao imala bi smisla samo ako glasi“:Raduje nas snažna podrška SAD na putu daljnje dehumanizacije, destabilizacije, deintegracije i opšte sotonizacije. Abazović je djelovao u početku, kao borac za pravo i slobodu, borac protiv kriminala i nepravde imnoge je nasukao kao brod na suvo, ali čovjek sa takvom filozofijom razmišljanja nema šanse da bude na pravom putu.Ili si kako treba i sasjećaš sa svima kojima se pravi zlo bilo koje vrste ili si sa onima koji to zlo rade. Hvaliti one koji zlo rade je isto što i učestvovati u njihovom zločinu.Ako zlo ne osjećaš i kod zdravih oči nemožeš da ga vidiš , bez obzira ko ga čini,ti si osoba koja ima vještački stečeni gubitak normalnog rasuđivanja.Sad je samo pitanje kako je i čime je taj opaki neizlječivi sindrom prouzrokovan.Oni koji se bave pshihologijom i kriminalom dobro znaju o čemu ja ovdje pišem.Karijera takvih osoba među normalnim svijetom je završena……..