Albanci „prete“ Lijamu Nisonu: Otećemo te i dovesti u Tropoju (video)

Turistička organizacija Albanije objavila video za promociju turizma u svojoj zemlji u kojem direktno „prete“ slavnom holivudskom glumcu Lijamu Nisonu.

Čelnici Turističke organizacije Albanije bili su inspirisani filmom „Otmica“ (Taken), u kojem glavnu ulogu tumači Lijam Nison koji se obračunava sa albanskom seks-mafijom jer su mu oteli ćerku i odveli je u belo roblje.

U njihovom novom promotivnom spotu obraćaju Lijamu smatrajući da je sada pravo vreme da „oni njega otmu“ i dovedu u Albaniju kako bi se sam uverio u lepote ove zemlje.

Tvorci kampanje su želeli da pokažu da Tirana nije mesto zločina kao što se predstavlja u filmovima, a posebno holivudskom hitu „Otmica“.

Da li će Lijam prihvatiti da bude „otet“, ostaje da vidimo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Albanijalijam nisonoteta
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Doci ce vam Liam na tenku pa ce da vidite.

  • krl

    Politika albanskih drzavnika prema Srbiji zadnjih 25 godina je u najmanju ruku gruba ali ovaj spot im je za 5.Kamo srece da smo se mi mogli sjetiti ovako kad su nas predstavljali kao bad boys,secate se ,srbin terorista dize atomskom bombom grad u USA i tako u krig baren 30 filmova .Bravo Albanci ,peglajte lazi holivuda i prijatelja im pirgavih.