Arapin ponudio Mostarcu džak novca za kućicu, odgovor ga je šokirao

Arapski investitori su preplavili Hercegovinu, naročito područje oko Mostara.

Nude veliki novac za kuće stanovnika ovog dela Balkana, međutim u toj trgovini nekretninama ponekad naiđu na iznenađenja.

Tako je jedan bogati Arapin došao pred prag kuće jednog Mostarca, koja se nalazi u idealnom delu grada za podizanje zgrade.

Ponudio mu je čak 350.000 evra za kuću od samo 100 kvadrata a u cenu bi bilo uračunato i malo zemljište iza nje, prenosi Večernji.

Stariji Mostarac ga je, kako se priča po gradu, samo pogledao u oči i rekao da mu ne pada na pamet da napušta mesto na kojem je odrastao i u kome je doživeo sve strahote na Balkanu početkom devedesetih.

Arapin je pokušao da ga izdašnijom ponudom ubedi da se predomisli, ali čovek nije hteo ni da čuje za prodaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

arapinkućakućicaMostar
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Pedja

    Jos je jaca beogradska prica iz 30-tih god proslog veka. Vlada Mitic, cuveni trgovac, vlasnik robnih kuca, hteo je da gradi novu robnu kucu kod Slavije, a vlasnik poslednje sitne parcele koja nije bila u vlasnistvu Vlade Mitica pristao da proda posed, ali da mu Mitic da onoliko zlatnika koliko je potrebno da se njima poploca kuca na tom placu. I kupio Mitic taj poslednji plac, ali, avaj, poceo II svetski rat i ceo taj prostor ostade prazan, dugo smo ga zvali Miticeva rupa, a danas je tu park

  • Nikola

    Polako, umreće taj..