Bošković: Ustoličenje prilika za zvaničnu okupaciju Crne Gore

PODGORICA – Bivši ministar odbrane i funkcioner opozicione DPS Predrag Bošković tvrdi da je najavljeno ustoličenje izabranog mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru, planirano za 5. septembar, događaj visokog bezbednosnog rizika i da je zbog toga zabrinut, kao što je, kako kaže, zabrinut svaki odgovorni građanin Crne Gore.

Bošković je u opišnom intervjuu za podgoričku Pobjedu rekao da aktuelna vlast ne deli takvu brigu jer, kako navodi, nisu dorasli odgovornosti funkcija koje obavljaju a i „njihove namere prema Crnoj Gori i očuvanju građanskog koncepta države su veoma upitne“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Radoslav Radović

    Zašto se toliko bojite da Srbija nešto ne učini što nije u skladu sa tradicionalno dobrim odnosima sa Crnom gorom? Odgovor je jasan:“Zato što ta država nije Crna Gora, već surogat po volji Srpskih neprijatelja“. Onog momenta kad postane i zvanično Crna Gora kakva je uvijek bila i kakva treba biti biti će najveći prijatelj Srba i Srbije, što je potpuno normalno i realno.Takve sorte kao što ste vi stvorili ste od Crne Gore uz svesrdnu pomoć svih Srpskih neprijatelja strašilo za Srbe i Srbiju.Iako Srbija nije poduzimala nikakve akcije, pošto vi dobro znate šta ste uradili i šta još radite u nadi da će te u vašim sumanutim projektima i uspjeti,plašite se sa razlogom svega što je iz Srbije i što je Srpsko.Niti jedan pravi Srbin koji živi i u Srbiji i u Crnoj gori, koji voli i Srbiju i Crnu Goru nije spreman da ravnodušno posmatra vaše gadarije i svinjarije i vandalsko razaranje Crne Gore.Crna gora će biti Crna Gora, jer tako jedino može opstati.Ko se u svome narodu ne dokaže, taj proba da mijenja narod , a ne sebe.A to je nemuguća misija.