Brajović: CG ne drma nikakva afera

VAŠINGTON – Predsednik crnogorskog parlamenta Ivan Brajović tvrdi da Crnu Goru ne drma nikakva afera i da ne želi da se bavi poslovima drugih organa vlasti.

Komentarišući slučajeve „Atlas“ i „Koverta“, Brajović je za Glas Amerike kazao da su te teme “vrlo prisutne u medijima”.

Ipak, dodaje da ne želi da se bavi poslovima drugih državnih organa, a podseća i da je u konkretnom slučaju pokrenut postupak.

„Kao što znate državno tužilaštvo je krenulo u postupak, određene osobe su uhapšene, protiv određenih se vodi postupak, Sačekaćemo da vidimo rezultat tužilačke istrage. Odmah čim sam dobio zahtev, koji je u skladu sa poslovnikom, ja sam zakazao sjednicu za 21. februar i videćemo šta će ona doneti“, rekao je Brajović, koji je u Vašingtonu prisustvovao tradicionalnom Molitvenom doručku.

Reč je o vanrednoj sednici parlamenta na kojoj će se raspravljati o predlogu zaključaka povodom afere „Koverta“.

Afera „Koverat“ obelodanjena je video snimkom na kojem se vidi da je bivši gradonačelnik Podgorice i funkcioner vladajuće DPS, Slavoljub Stijepović, iz kuće Duška Kneževića izašao sa kovertom u kojoj je bilo gotovo 100.000 evra namenjenih za predizbornu kampanju te stranke, čiji je lider aktuelni predsednik Milo Đukanović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar