Dodik: Još jedna u nizu ratnohuškačkih izjava Halilovića

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da su najnovije pretnje Srbima u RS, koje je uputio ratni komandant Armije BiH Sefer Halilović, još jedna u nizu ratnohuškačkih izjava propalog generala, koji nije bio dobar ni Bošnjacima.

„Halilović je prazna mešina koja puca u prazno! To je još jedna u nizu ratnohuškačkih izjava propalog generala koji nije odgovarao ni Bošnjacima u BiH, a koji bi opet da ratuje“, rekao je Dodik za portal Informer.rs.

Dodik je poručio da RS niko ne može da uništi, niti će nam je, kako je rekao, neko oteti.

„Zato ne treba davati značaja takvim nebuloznim izjavama nekakvog Halilovića“, kazao je predsednik Srpske.

Na pitanje da li je bezbednost Republike Srpske ugrožena, predsednik Dodik je odgovorio:

“ Naše postojanje je ovde uvek ugroženo, zato ćemo nastaviti da se borimo za očuvanje Republike Srpske. A kad je reč o bezbednosti, ona je jedino ugrožena zbog radikalnih islamista kojih je sve više na prostoru BiH“, kazao je Dodik.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

DodikreferendumSefer Halilović
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Lokum

    SEFERE;SEFERE::koga li to ti prepadaš…Niko ne odvaja dio teritorije, ona ostaje tu gde je ali nadam se brzo iz sastava Bosne i Hercegovine..Republika Srpska je pokušavala koreknom mirovnom politikom,da bude dio BiH ali vi hoćete cijelu B i H pod vašom ingerencijom što nikad neće moći da bude..Treba da shvatiš da vam nije bilo Nato -ubica koji su se svrstali na vašu stranu..Bošnjaka nebi bilo u BiH.,znašti to odlično..Mislim glupo je pričati o Ratu.Ti bi se zabio u mišju rupu a pustio vašu omladinu da gine..Zbog čega i zbog koga??Malo se smiri bolje je ne dizati tenzije bespotrebno..SRBI se ne plaše to ti dobro znaš ,nego ne huškaj i ne guraj svoj Narod u novi krvavi rat..Zar nije bilo dosta mrtvih,protjeranih,spaljenih sela i gradova,koji su takvi kao ti podržavali.Pamet u glavi SEFERE,trezvenije razmišljaj..Ne može te vi ,niti niko,naređivati kada će SRBI da slave dan nezavisnosti u R.Srpskoj..Svi slave kako im odgovara pa tako i Srbi u RS.Ne vidim šta je tu sporno i zar zbog toga bi da povedeš RAT..!!!Stidi se izrečenih riječi ništa čoveče.Koji si li mi ti general..kad tako plitko razmišlja!!!