Dolijao: Uhapšen biznismen s kojim je Severina snimila čuveni pornić

U velikoj akciji USKOK-a uhapšen je hercegovački preduzetnik Milan Lučić kojeg javnost najviše pamti po snimku seksa sa Severinom.

Za najpoznatiji pornić na ovim prostorima saznalo se u maju 2004. godine, kada je Severina bila verena za Srećka Vargeka s kojim je prekinula nekoliko meseci kasnije. Lučić je u vreme kad je nastao najpoznatiji kućni pornić na ovim prostorima bio oženjen, a 11-minutni video nastao je na njegovoj jahti.

Severina i Lučić vezu su navodno počeli još 2000. godine, a Lučićeva supruga je tad bila trudna s njihovim trećim detetom. Priča se da je upravo to bio razlog što su njih dvoje prekinuli svoju aferu, Severina se nadala da će Lučić zbog nje ostaviti ženu, ali to se nije dogodilo pa je njoj prekipelo.

Dok su bili u vezi, pevačica je od preduzetnika dobijala luksuzne poklone, a u javnosti se često spominjao konj Landon kojeg joj je takođe on poklonio, a kojeg je ona kasnije prodala.

Pretpostavlja se da je povod za pokretanje istrage u kojoj je uhapšen Lučić bio taj što je sudija Vesna Malenica, koja je takođe uhapšena, u čak osam slučajeva u 2016. godini za stečajnog upravitelja postavila Peru Hrkaća, a među kompanijama čiji se stečajni postupak spominje je i Lučićeva firma Amfora Maris, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Lučićpornicseverina
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • superkarafradjelistik

    Ovoj je to još podiglo rejting, što govori samo koliko smo posrnuli kao narod. i ja bih malo posrnuo, ali nemam toliko para. za Seve moj naklon

  • Mile

    Drago je i Kebi kada vidi kako mu je snajka talentovana..

  • ANDREJ

    Cini mi se,da se podigla nepotrebna prasina,oko necega sto ne zasluzuje sveopstu pozornost.Ako je poznato.bar sada naknadno,da je Luciceva zakonita supruga bila u to vreme trudna,sta je onda cudno,sto j etaj isti Lucic, bio takoreci bioloskom potrebom,da negde ispolji svoju musku potrebu za zdravim seksom.Sticajem okolnosti,bas u to vreme,veza Severinina sa dotadasnjim verenikom, dosla je u pitanje i…rastanak je bio neminovan.Dakle,stekli su se svi povoljni uslovi,da dodje do tog spoja na jahti,izmedju Severine i pomenutog Lucica.I sta je tu sada na stvari cudno? Pa nista naravno.I na samom video snimku,videlo se koliko im je bilo lepo,koliko su uzivali.A…mora se priznati,bilo je lepo i nama,koji smo taj video snimak videli po vise puta,i lepo je bilo i nama.!

  • Radoslav Radovic

    Čuveni pa pornić?Ako se ja razumijem u nekakav moral, nema čuvenih pornića, jer ne zaslužuju da budu čuveni?Tu nema ništa čuveno nego nečuveno i brutalno, krajnje nemoralno i nezdravo.Oženjeni jado je to radio sa ovom opajdarom, dok mu je žena bila trudna.Mizerno i nisko i jadno i čemerno.Ovoj je to još podiglo rejting, što govori samo koliko smo posrnuli kao narod.

    • VelikiDjoka

      Nemnas ti pojma iskompleksirani ! 🙂 Kladim se da zivis sa rospijom-rugobom-pa si impotentan !? Coveku zena bila trudna ,on pozvao SEverinu na Jahtu i Provod … i SVIMA bilo lepo i njima i nama … Lepo je kada vidis da uzivaju u tome sto rade … A SEverina tada bila u najboljim godinama za rabotu …:)

  • bambi

    Moj savet je da se bira o cemu se pise. Cinimi se da ovo nikoga ne interesuje.