Đukanović: Za budućnost CG potrebna mudrost upravljanja

PODGORICA – Predsednik Milo Đukanović kaže da je današnji Dan nezavisnosti pre 15 godina bio najlepši početak savremene građanske Crne Gore.

U autorskom tekstu sa podgorički portal CdM, Đukanvić piše da je to „slučaj bez presedana, ne samo u crnogorskoj, nego i u istoriji balkanskih naroda“. „Time je ispravljena jedna velika istorijska nepravda, i trasiran naš evropski i evroatlantski put…“, naveo je Đukanović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Radoslav radović

    …Za budućnost Crne Gore treba mudrost upravljanja…. Tačno tako! Mećutim ti je nijesi nikad pokazao, već si naprotiv sve činio i učinio koliko su sve tvoje intelektualne mogućnosti bile da je raskućiš i razvališ da ne bude i da ne ostane ono što je bila.Ti najmanje sada imaš kredibilitet da savjetuješ kako se treba upravljati Crnom Gorom.Daće Bog da je vratimo sebi i da bude topli dom svima koji u njoj žive na ponos svima koji su je stvorili, branili , čuvali i sačuvali dok ti nijesi došao da joj praviš pravila i zakone i da je ko bajagi čuvaš od onih od kojih je nikad nije trebalo čuvati.