Iz skupocenog Audija izbacili smeće pored puta pa morali sve da pokupe (video)

Novogodišnji praznici su vreme kada se u zemlje bivše Jugoslavije na odmor vraćaju dosta državljana koji su zbog posla otišli u inostranstvo.

Brojne organizacije i institucije koje se bore za zaštitu okoline, apeluju upravo na te građane da odgovorno odlažu otpad.

Na internetu je objavljen snimak koji je navodno snimljen u jednom naselju u Srebreniku, nadomak Tuzle u BiH.

Skupoceni Audi sa stranim registarskim oznakama je parkiran pored puta, a pored njega, na putu je pobacano smeće.

Jedna muška i dve ženske osobe su odlučile svoje đubre izbace pored puta.

Odgovorni prolaznici nisu dopustili da se tako nešto dogodi, pa su uz pretnju pozivanja policije naterali odgovorne da pokupe svoje smeće i poručili ima da sledeći put probaju da tako nešto urade u Nemačkoj, piše “Crna Hronika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

audidjubresmeće
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Radoslav Radović

    Za sve postoji rješenje.Uvesti drakonske kazne i postaviti video nadzor koji može da snimi registarske tablice. Obezbijediti policijsku patrolu koja nije označena i koja non stop krstari i prati video nadzor.Oduzimati dozvolu vozaču iz koga je bačeno smeće i vratiti je tek kad plati žestoku propisanu kaznu.Objaviti na tablama sa pored saobraćajnica upzorenje i kolika je kazna u slučaju bacanja smeća na nedozvoljena mjesta.Poataviti kante za smeće u parkovima i na označenim mjestima gdje se putnici i vozači odmaraju…….

  • Olja

    Zaboravih da pohvalim ovog coveka koji ih je naterao da sve pokupe! Svaka cast! Kamo srece da ima takvih savesnih gradjana i u Beogradu.. ne bi nam grad bio ovoliko prljav..

  • Olja

    Balkanci…Pa nista nisu naucili u Nemackoj.. Kakva sramota! Fuj!