Jandroković:Žao mi je zbog negativnih poruka iz Srbije

SINJ – Predsednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković izjavio je danas, komentarišući odnose Hrvatske sa Srbijom, da mu je žao zbog negativnih poruka koje dolaze s druge strane, ali da Hrvatska gradi svoje društvo i da će nastaviti u smeru budućnosti.

Na ovogodišnjoj 305. Sinjskoj alki Jandroković je, upitan da li može odnos Srbije da ugrozi taj put kojim je Hrvatska krenula, rekao je da misli da ne može, prenosi Hina.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Americki Alah

    a sta mu je “ zao“? Sto se u rvackoj revitalizuje ustastvo? Sto ustaski poklic zds kazu da je to stari rvacki pozdrav? Sto se siemvaju sa zrtvama koje su ubijali svirepim metodama? Sto su genocidni i sto ih nemacka opet brani? Nadam se od srca da ce se stvari vratiti na svoje mesto, i da ce odgovarati za svoje zlocine. Da nece biti opoet nekog cope da ih od porazenih pretvori u pobednike i da im sto nikad nisu imali. Taj isti copa po kojem danas pljuju, a koji je jedino nas Srbe prisilio na “ bratstvo i jedinstvo“ za koje smo mi naivno izgarali, a u sustini smo gajili guju u nedrima. Rvati su genocidan narod, zao i svirep, sa svim svojim kosijama su u svadji: sa slovencima oko Piranskog zaliva, sa crnogorcima oko prevlake, sa bosancima oko Neuma i teritorija za peljeski most, sa Srbijom oko svega: granice na Dunavu, zrtava Jasenovca i genocidne hnh tvorevine, pa oluje najveceg genocida proterivanja jednog naroda u xx veku. Cinicno slave tu oluju gde su ubijali starce, decu zene, jer vojske nije bilo. I NIKAD, al NIKAD se nisu izvinili za Jasenovas i ostala stratista, nego pokusavaju lazima i montiranim zlocinima da Srbe i Srbiju prikazu onakvim kakvi Srbi i Srbija nisu, ali oni jesu. Oni i njihovi nacisticki mentori koji su silom, lazima, ucenama satanizovali Srbiju i Srbe. AliSrbija i Srbi imaju prave prijatelje koji su sprecili to cinicno izivljavanje i pokusaj zigosanja srbije i Srba kao genocidnih. Nasi “ prijatelji“ englezi su nam to velikodusno hteli pokloniti. Isti ti englezi cija je imperija ubila na milione sirom planete i opljackala milijarde. Neka vrate sve sto su opljackali pa da vidimo tu njihovu ekonomsku blagodet. O nemcima necu ni da pisem, o njihovoj genocidnoj krvolocnoj prirodi se zna, a tu su i holandjani, ma cela ta eu je nastavak IV rajha.