Jedan detalj u vezi sa predsednikom Srbije upao je u oči celoj Hrvatskoj

Hrvatski „Jutarnji list“ je u tekstu „Moćno vozilo koje je svima upadalo u oči“ detaljno opisao limuzinu u kojoj se tokom posete predsednik Srbije Aleksandar Vučić vozio po Zagrebu.
„Stotku dostiže za 6,5 sekundi, košta više od milion kuna (oko 134.000 evra)“, piše „Jutarnji list“.

Vučić se vozio u svom predsedničkom vozilu, piše list i opisuje da je u koloni od petnaestak crnih limuzina i džipova, snimljenih na Aveniji Hrvatske bratske zajednice, u „oči upao“ Audi A8 L beogradskih oznaka.

Reč je o blindiranoj verziji limuzine nemačkog proizvođača s nivoom balističke zaštite 9, čija je karoserija napravljena od materijala uobičajenih u proizvodnji vojnih vozila i otporna je na puščane metke, naveo je „Jutarnji list“.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hrvatskaKolindaVučićzagreb
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • Jelena Jelena

    He, he, ljudska pamet je ogranicena, ali glupost nije… 🙂 Blago niscima duhom, njihovo je carstvo nebesko…:)

  • Zoran Zemun

    jad i beda, ustase se dive automobilu, vucic sa Srbima prica o fudbalu. Za koji je isao tamo? Sta se dogovorio s onom „gospodjom“? Koji su to rezultati koje je doneo?!?! U ustasiji je pre rata zivelo preko milion Srba, sad ih nema ni 10.000, a ovaj buzdovan prica o dva lopovska kluba i ko za koga navija….Muka mi je.

  • Anonimni

    Neka je on ziv i zdrav , ali za te pare je moglo da se kupi mnogo potrebnijih stvari . Na primer : dva stana , za nekog od beskucnika koji su otisli u zasluzene penzije bez resenog stambenog pitanja ; da se kupi neki od neophodnih medicinskih uredjaja ; da se plati necija operacija koja zivot znaci ; da se prestane otimacina od i onako bednih i mizernih penzija ; da se i on i njegov brat Andrej malo pristojnije i skromnije ponasaju , a ne kao do sada ; da se uradi vodovod kanalizacija u delovima Srbije gde ih nema … Mnogo vise je moglo od toga sto je kupljena tako skupocena limuzina . Uostalom , nije li kupljena i u vreme Borisa Tadica , pa sta je njoj falilo ? Stari model , je l` da … ili je otisla „u nepoznatom pravcu“ …?!

  • milovan

    E moji srbijanci.po vama bi trebao voziti bicikli. Vama smeta ,kako je obucen,u cemu se vozi,kako se vozi patrijarh. A da mozete vi,sve bi sebi pokrali.Setitese kako ste dali mandat Tadicu za predsednika Srbije.Obecali vam po 2000 hiljade eura i vi svi dali glas Tadicu.Alaviste na pare.A svima prigovarate.A sve ste lopov do lopova.Tovam je dokazao Dinkic. Kada je od svih napravio budale alave.

  • ANDREJ

    To sto Predsednik Vucic ima skupi blindirani auto,pa to svi mi u Srbiji pozdravljamo i odobravamo.Moramo shvatiti (oni koji teza shvataju) da je zivot naseg Predsednika dragocen za sve nas.Tacno je da je njegov automobil otporan,i to ne samo na puscane metke,vec i na granate bazuke ..To sto neko navodi u ovom portalu, da je taj automobil navodno,kupljen od umanjenih penzija penzionera.Pa sta,i da je tako.Da nije slucajno trebalo penzionerima koji Bogu kradu dane,da nije trebalo za njih kupiti blindirane automobile,da kada idu u neki od beogradskih parkova,da hrane golubove,da se voze tim blindiranim vozilima,jer bi bili zasticeni od napada huligana,koji samo“ cekaju“ da njih napadnu!!!

    • Balkan

      Gospodine Andrej trebalo bi da vas je sramota ako nista drugo ono da penzioneri bogu kradu dane. Sto bi rekao nas narod dabogda vi ne ukrali bogu ni jedan dan.

  • dzordz

    anonimni brate, ne verujem da si penzioner, a ni da drzava od tebe prihoduje. a ne verujem da ti treba neka zastita u zagrebu, jer si vise za hrvate nego za predsednika srbije. neka si ti ziv i zdrav.

  • Anonimni

    To mu je od penzionera kojima zakida penziju.