Još jedan napad na Srbe u Hrvatskoj

Sezonski radnik iz Trebinja (34) napustio je Dubrovnik jer su mu pretili navijači Torcide.
Trebinjac je radio u jednom dubrovačkom restoranu kao konobar, a tokom noći presrele su ga nepoznate osobe u fantomkama i zapretili mu da ima 24 sata da napusti grad.

Kako se navodi, Trebinjac ničim nije mogao da izazove gnev lokalnih nasilnika osim da je Srbin i da je na ruci imao tetovažu Crvene zvezde koju je sakrivao.

Slučaj navodno nije prijavljen Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj i zasad nema detaljnijih informacija o tome je li pokrenuta istraga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Dubrovnik
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Dali vi hrvati znate koliko vasih hrvatskih drzavljanja rade u srbiji . A neki su I will pi-ar nekih kulturnih dogadjaja u Beogradu. Verovatno nisu mogli da uspeju kid case Kolinde .

  • Bole

    Ja bih najvise voleo da Srbi ne idu tamo uopste i Hrvati ne dolaze kod nas a da se postujemo kao komsije, kao sto se ja lepo javljam komsijama ali nikad im ne idem u goste. Tako i mi treba da zivimo. Mozemo i mi bez njihovog mora, a iskreno ne vidim razlog da oni dolaze ovde. Lepo nama lepo njima.

  • Antisa

    Prvo nije srbin drzavjen BIH pravoslavac ali sve u svemu ista genocidna gov.a. Posa da vidi jesu li renovrali Dubrovnik sto mu je caca granatama rusio pa Vocic uvik nesto otvara pa nek ide u srbiju Gospeti da zaradziva penezi.

    • Anonimni

      e moj antiša…nije tebi lako…da nije SRBA čime bi se ti zamajavao????