Kako je lažni crnogorski princ uspeo da prevari čak i Pamelu Anderson (foto)

Stefan Černetić je putovao svetom i svima se hvalio da je princ od Crne Gore, družio se sa bogatašima i šakom i kapom delio „kraljevska“ odlikovanja. Onda je konačno razotkrivena njegova prevara.

Koliko je bio uspešan u lažnom predstavljanju, pre nego što je zbog prevare uhapšen u Italiji, najbolje govori njegov Fejsbuk profil, na kom je objavljivao fotografije sa gala večera, u luksuznim automobilima i brojnim slavnim ličnostima.

Στην δεξίωση προς τιμή των προσκεκλημένων παρέθεσε ο Α.Μ. Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παρουσία του Α.Ε. Προέδρου της…

Gepostet von Kyriakos Maridakis am Sonntag, 14. Mai 2017

Uspeo je čak da prevari i poznatu glumicu Pamelu Anderson, koju je proglasio „Velikom damom od Crne Gore“, a ona se novom titulom čak pohvalila na svom Instagramu. Na „svečanoj ceremoniji“ povodom proglašenja titule, Pamela je održala i govor.

„Vaše Visočanstvo, istinski sam počastvovana i zahvalna na ovom priznanju Carske kuće Crne Gore i dirnuta Vašom velikodušnošću“, rekla je Stefanu Černetiću glumica. Ona je potom postala i „grofica od Đilja“, a njeni sinovi proglašeni crnogorskim vitezovima.

Gepostet von Arturo Simonetti am Sonntag, 23. August 2015

Italijanski mediji navode da je „princ“ uhapšen dok se vozio u Mercedesu izlepljenom zastavama i amblemima Crne Gore, obilazio članove diplomatskog kora i nudio im saradnju. Imao je čak i lažni diplomatski pasoš.

Gepostet von ChefBruno Brunori am Dienstag, 7. Juli 2015

Stefan Černetić tvrdio je da je njegova zvanična titula Njegovo carsko visočanstvo princ Crne Gore, Makedonije, Albanije, Srbije i Vojvodine. Tvrdio da je naslednik srednjevekovne crnogorske dinastije Crnojević, prenosi Avaz.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

crna gorapamela andersonstefan černetić
Komentari (0)
Dodaj komentar