Kakva bruka: Smenjen funkcioner jer se osramotio na TV (video)

Šef sektora za obnovljivu energiju u slovenačkom ministarstvu za infrastrukturu smenjen je zbog neznanja koje je pokazao na televiziji, prenose hrvatski mediji.

On je smenjen dan nakon što je pokazao potpuno neznanje o svom području pred televizijskim kamerama. Novinarka koja ga je ispitivala sve je objavila u informativnoj emisiji bez ikakve montaže.

Ona je državnog službenika za obnovljive izvore Tilena Smolnikara intervjuisala nakon javne prezentacije o tome šta se u državi čini na području korištenja hidropotencijala, energije vetra, pametnih brojila, te mu postavila desetak pitanja, ali on ni na jedno nije znao odgovoriti.

Na snimku se može videti da se smejao i pokušao izviniti.

„Slovenija će se truditi da ispuni ciljeve iz strategije korišćenja obnovljivih izvora i to je sve što pametno mogu reći na tu temu“, rekao je na kraju on.

Ministarstvo za infrastrukturu je saopštilo da se Smolnikar pred televizijskim gledaocima a osramotio jer je pokazao neznanje te ga je smenilo s položaja šefa odeljenja za obnovljive izvore, na koje je postavljen u septembru prošle godine, ali će i dalje ostati da radi u ministarstvu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brukafunkcioner
Komentari (0)
Dodaj komentar