Knežević: Krivokapić je u ambasadi SAD više nego u kući

BEOGRAD – Optužbe koje je na račun Srbije i predsednika Vučića izneo Miodrag Daka Davidović, da je srpski predsednik odgovoran za pokušaj atentata na njega u beogradskom hotelu Kraun plaza, besprizorna su kampanja i neistina, što je vladika Joanikije demantovao, rekao je večeras jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević.

Gostujući u emisiji “Hit tvit“ na televiziji Pink, Knežević je rekao da ne zna odakle takav preokret kod Davidovića, s obzirom na to da je Srbija kupila od njega objekat u kojem se sada nalazi Srpska kuća za 3,6 miliona evra.

Knežević: O Krivokapiću mediji pisali kao da je sa freske

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević rekao je večeras da su aktuelni premijer i njegov potpsredsendik, Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović, posle pobede na parlamentarnim izborima, zahvalujući Demokratskom frontu, bili zvezde u regionalnim medijima.

Knežević je, gostujući u emisiji “Hit tvit“ na Pinku rekao “da o njemu, kao prijatelju predsednika Srbije Aleksandra Vučica, mediji nikada nisu pisali tako pozitivno kao što je pisano o Krivokpiću i Abazoviću“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar