Knin: Napad 15 maskiranih osoba na goste kafića koji su gledali TV prenos Zvezdine utakmice

Goste kafića koji su gledali TV prenos utakmice Jang bojs – Zvezda u mestu Uzdolje blizu Knina napalo je 15 maskiranih osoba, a medju napadnutim je bilo i žena i dece, javili su hrvatski mediji.

Kako je preneo zagrebački Jutarnji list, sinoć se u Uzdolju, selu u opštini Biskupija pokraj Knina u kafiću u kojem su okupljeni gledali utakmicu Crvene zvezde i Jang bojsa dogodio incident, a prema navodima portala Feral news, pet povredjenih je prevezeno u bolnicu u Kninu.

Medju njima je i vlasnik kafića koji je dobio udarac flašom u glavu i njegova supruga, te jedno devetogodišnje dete.

Portal Feral njuz javio je da se sličan incident dogodio i u Djevrskama, u opštini Kistanje, gde je u kafiću u kojem se gledala utakmica došlo do provokacija, uglavnom na nacionalnoj osnovi.

Šibenska policija je jutros potvrdila da su se desila oba ova incidenta, navodeći u saopštenju da je „u mestu Uzdolje, nekoliko, za sada, nepoznatih osoba u tamošnjem ugostiteljskom objektu verbalno i fizički napali vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta, a tom prilikom pet osoba je lakše povredjeno, medju kojima i jedan maloletnik“.
„Tokom dosadašnjeg postupanja nekoliko osoba, koje se dovode u vezu s ovim dogadjajem, su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje“, navela je policija.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Srbi koji su ostali u Hrvatskoj , sami rešavaju probleme života u Hrvatskoj, zagorčava im život MRŽNJA HRVATA . Ko tera SRBE da idu Hrvatsku, sami su krivi. Napad na SRPSKE vaterpoliste ,SRPSKE sezonske radnike JE ZLOČIN IZ MRŽNJE zločin iz mržnje, ,napadači SU MOTIVISANI ISKLJUČIVO MRŽNJOM PREMA PRIPADNICIMA SRPSKE NACIONALNOSTI“. Pomozi Bože Srbima ma gde bili!