Konačno se oglasio: Evo šta je Toni Cetinski poručio porodici nastradalog

Pevač Toni Cetinski oglasio se nakon nesreće u Rovinju na svom zvaničnom Fejsbuk profilu, gde je napisao da bi najradije vratio vreme i izašao iz “ove tragične noćne more”, prenose mediji.

Podsetimo, pevač je u petak u Pustoj ulici kolima pregazio Ibrahima Kevljanina (62).

– Kako, zašto i šta napisati ili reći u ovom trenutku? Kako pomoći jednom nesretnom čoveku, sugrađaninu i bratu u situaciji kad bih najradije da mogu vratio vreme ili poželeo da se probudim iz ove bizarne i tragične noćne more – napisao je Cetinski.

On je u nastavku poruke izjavio saučešće porodici nastradalog Kevljanina.

– O rečima utehe porodici poginulog i svima koji su ga poznavali da i ne govorim. Utehu će biti teško naći, a bol je velika. Moje misli i molitve su usmerene prema njemu i njegovim bližnjima i tako će biti dok god budem živ. Najdublje i iskreno saučešće porodici pokojnika i svima koji su ga poznavali. Velika bol će zauvek ostati – navodi se u poruci popularnog pevača.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

porodicaToni Cetinski
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    Nikakvi izlivi saucesca,nikakva kajanja nece vratiti zivot unesrecenom coveku,kao i njegovoj porodici. Mnogi na zalost,ne samo Toni cetinski,izivljavaju se i danju i nocu,u svojim automobilima,jureci ludackim brzinama.Ti nedotupavni muskarci,ne shvataju,da je opasnost po ljude,brza voznja isto tako opasna,kao da u ruci drze Kalasnjikov ili razornu bombu.Na veliku zalost svih nas,ljudi sa manjkom racija,kao i oni koji svoju seksualnu impotrnciju,“lece“,jureci kao besni psi svojim kolima,pretstavljaju stalnu opasnost za sve nas. Samo drakonskim kaznama,kaznama koje bi im zagorcale ostatak zivota,mogu se ukrotiti ova savremena ljudska cudovista.Ja glasam za dozivotni zatvor Toniju cetinskom.Ugasio je jedan zivot.treba i njegov ugasiti.!!!

    • Djoka

      A sta ako se desi nesreca, sta ako na krenes sutra u grad kolima i izleti ti neko ispred auta, udaris ga a nisi hteo namerno, cak nisi ni brzo isao sta onda? Jel da te razapnemo na krst, jel da te spalimo na lomaci ili da te streljamo?

    • Dragan

      Obojica gresite. Andrej gresi da ce Toni odgovarati, to se nece desiti. Gurnes koju paru i stvar resena. A sto se tice Djoke, valjda je citao da je ta ulica vrlo rizicna i da treba sporo voziti. Da je vozio 50 na sat, samo bi ga odbacio i polomio mu noge, ne bi primetio da nesto nije u redu tek kad je poceo da ga vuce po putu, kad mu se zakacio za auspuh.