Koncertom ispred Starog grada obeležena 14. godišnjica TO Budva (VIDEO)

Budvani i njihovi gosti uživali su sinoć u sjajnom koncertu na trgu isped Starog grada kojim je obeležena 14. godišnjica postojanja Turističke organizacije Budva.

Budvanska Gradska muzika, a zatim hor „Viva Vox“ i kotorska grupa „Who See“, oduševili su goste svojim nastupima, koji su trajali sve do časa posle ponoći, dok je ponoć obeležana fantastičnim vatrometom.

Dirigentkinja „Viva Vox“ Jasmina Lorin rekla je da hor gostuje tri godine za redom u Budvi.

„Uvek volimo da dodjemo jer je budvanska publika fenomenalna, uopšte crnogorska. Nama je ovo treći koncert na ovoj letnjoj turneji i uvek smo razgaljeni, preveseli, kada vidimo da nas publika podržava i želi da ponovo dodjemo“, rekla je Jasmina Lorin.

Predstavnik Gradske muzike Budva Marko Marković rekao je da je nastup sjajno primljen kod publike i ovog puta.

„Ima tu dosta meštana koji stalno prate naš rad, i bez neke lažne skromnosti mislim da je repertoar koji nudimo poslednjih par godina interesantan i da privlači publiku svih generacija“, rekao je Marković.

On je istakao da za Gradsku muziku predstavlja čast da svira na dan obeležavanja 14. godišnjice TO Budva i na Dan državnosti Crne Gore.

„Lepo je u Budvi, svaki put kad dodjem vidim dosta ljudi, dosta lepog naroda, dosta lepe atmosfere“, rekao je jedan od lidera „Who See“ Mario Djordjević.

Naveo je da je Budva njihov strateški partner.

„Sa njima uvek imamo dobar dogovor. Često nas pozivaju, i hvala im zbog toga. Imamo zajednički jezik, razumemo se“, dodao je Dejan Dedović (Deda).

Oni su najavili da će ponovo doći u Budvu čim budu pozvani, a da će nastupiti i krajem avgusta na Sea Dance u Buljaricama.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar