Majka monstrum brutalno pretukla kćerkicu jer je pokidala obuću (uznemirujući video)

Jednoj majci sa video snimka koji je šokirao javnost u BiH, a na kom svoju maloletnu kćerkicu besomučno udara po licu, glavi i telu, oduzeto je starateljstvo nad detetom.

Kako je potvrđeno u MUP-u USK, Policijska stanica Velika Kladuša podnela je izveštaj o počinjenom krivičnom delu nasilje u porodici. Nakon toga majci je oduzeto starateljstvo nad detetom.

Na uznemirujućem snimku vidi se kako majka devojčicu nemilosrdno udara po licu i telu i naređuje joj da prestane da plače, dok se u pozadini čuju glasovi druge dece.

http://www.dailymotion.com/video/x66nqrq

Sudeći prema snimku, koji je naišao na veliku osudu javnosti, devojčica je pokidala obuću, što je naljutilo majku, koja je papučom brutalno udarala gde je stigla, dok se devojčica branila uz povike „nažuljala me je“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kćerkamajkaporodično nasilje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Moja bivsa vanbracna supruga sa kojom sam na sudu vec treca godina gde se borim za starateljstvo nad nasim sinom od skoro 5 godina, isto toliko nanosi detetu i psihicko i fizicko nasilje. Sve vreme je pokusavala pozivajuci policiju skoro 15 puta da oca deteta predstavi kao nasilnika a takodje jednu za drugom podnosi lazno tuzbe za nasilje u porodici. Nadlezni centar za socijalni rad, tri godine prikriva njeno stanje, da je alkoholicarka, da ostavlja dete kad izlazi nocu na instimne sastanke, dete na silu razdvaja od oca tako sto dete ostavlja u vrtic protiv njegove volje. Pocela je dete i fizicki da zlostavlja. Ne dozvoljava ocu pristup i vidjenje. Zasto ovo drzava radi? Dokle vise da nasa decu budu zrtve majki koje su alkoholicarke, narkomanke, sponzoruse, starlete? Zasto se ovo tolerise? Kada se na sudovim deca uvek dodeljuju majkama, onda majke vremenom pocinju tu beneficiju da zloupotrebljavaju. Cim zatrudne sa dobro stojecim muzevima, beze sa decom, tuze oceve za kojekakva nasilja, namestaju im policiju, deci nanose bol i patnju, samo da bi dosle do para alimentacionih, do para, novca, da ne bi nista u zivotu radile, da bi posle te pare trosile po kaficima od dzipa do dzipa, od motora do motora, da setaju kucice sa ajfonima, nasminkane sa pola kila sminke, sa slusalicama u usima i naocarima zatamljenim na ocima da mogu da merkaju sledece sponzore. Zasto ovo drzava radi. Zaustavimo nasilje majki prema deci. Odmah.