Marko Milačić: Reakcijom države očitana lekcija Đukanoviću

PODGORICA – Reakcija države na proteste u Cetinju je lekcija o ustavnosti i lojalnosti državi očitana Milu Đukanoviću i njegovom prvom operativcu i savetniku Veselinu Veljoviću, izjavio je za Tanjug predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić.

On je istakao da je pokušaj sprečavanja ustoličenja mitropolita Joanikija poslednji pokušaj Mila Đukanovića i DPS-a da se održe na političkoj sceni.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Radoslav Radović

    Poštovanje za sve one koji sa savješđu, sviješću i punom moralnom i ljudskom odgovornošću rade svoj posao svugdje i uvijek. Međutim bojim se da nije posljednji.Milo je samo onaj koji sluša naređenja, a ti bar znaš od kuda dolaze i šta imaju za cilj.Hajka je na Srbiju i na Srbe na tim prostorima, jer su nas raskućili skoro do kraja, pa sad čine sve da taj posao uspješno i završe. Ne želim da te plašim,ali znam, znam, da si upravo ti prvi na udaru.Crkvu će tek da razvaljuju na sve moguće načine, samo ako mognu i ako se crkva ne bude dobro čuvala.Ja sam na samom početku rekao i napisao da će pokušati da zavade novo rukovodstvo i evo vidi se kako se stvari odvijaju.Posao koji treba uraditi po hitnom postupku ne smije se po cijenu života ostavljati za kasnije.Crna Gora je bila, biti će i ostati će ogledalo slobode i svih najvećih ljudskih osobina koje nam je Bog dao.U koga ćemo se kleti i na koga ćemo prstom pokazivati, ako je izgubimo.Upravo zato je i hoće da razvale i raskuće. Tu ste da to ne dozvolite i da je spasite bez obzira na cijenu.Čuvajte se svih onih koji spašavaju Crnu Goru od Srbije.Ti nijesu Crnogorci i to nije Crna Gora.Srbiji treba Crna gora i Crnoj Gori treba Srbija.Samo naprijed onako kako su vam radili naši preci koji vas sa ponosom i nadanjem gledaju iz slika sa zidova u vašim domovima.Bog vam dao zdravlje.