Milan Knežević uputio pismo podrške Stoilkoviću

PODGORICA – Predsednik DNP i jedan od lidera Demokratskog Fronta, Milan Knežević, poslao je pismo podrške lideru Demokratske partije Srba u Makedoniji Ivanu Stoilkoviću, sa željom da ta stranka sa svojim koalicionim partnerima ostvari izuzetne rezultate na predstojećim lokalnim izborima, 17. oktobra.

Knežević je izrazio ocekivanje da će srpski narod u Severnoj Makedoniji ovom političkom bloku iskazati nepodeljenu podršku, što će, kako ističe, predstavljati garant boljeg života srpskog naroda, ali i boljeg suživota svih građana Severne Makedonije kao multinacionalne i multikonfesionalne države.

Knežević traži skidanje oznake tajnosti

Jedan od lidera Demokratskog fronta i predsednik parlamentarnog Odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević saopštio je danas da će tražiti skidanje oznake tajnosti sa Izveštaja o događajima na Cetinju uoči i na dan ustoličenja mitropolita crnogorsko primorskog Joanikija, 4. i 5. septembra.

Knežević je naveo da će tražiti skidanje oznake tajnost sa tog dokumenta, jer, kako je saopštio, „narod Crne Gore treba da zna“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar