Milanović: Načelnik Borova iz SDS S izbegao susret

ZAGREB – Predsednik Zoran Milanović tvrdi da je načelnik Opštine Borovo Zoran Baćanović (SDS S) izbegao da se danas sastane sa njim, pod izgovorom da mora na konsultacije da bi mu na kraju, kako kaže, rekao da ne može da ne može da dođe.

“Danas sam ovde i hteo sam da se sastanem na kafi sa načelnikom ove opštine, ne znam kako se zove, iz SDŠ-a je…. Onda je nastupila agonija, panično je krenuo da izbegava sastanak, mora na konsultacije, na kraju on danas ne može. Sada je negde iza roletna, ja ga pozdravljam“, rekao je Milanović u Borovu.

Dodao je da je došao da ga pita šta ima s pravima Srba i ćirilicom u Borovu.

Milanović je reagovao na današnju izjavu lidera SDS S Milorada Pupovca da se, kako je kazao, dodvorava ekstremnoj desnici.

“Danas mi je poručio da se dodovoravam ekstremnoj desnici, a nema veće dodvornice u hrvatskoj istoriji od njega. Ja se ne dodovoravam, ja razgovaram. Ako vojvođanski Hrvatski gledaju ovo možda izvuku poruku kako treba da se ponašaju prekko“, rekao je Milanović, prenela je zagrebačka N1 tv.

Pupovac je ranije danas takođe za N1 tv. rekao da svako u vlasti pazi na to da sačuva instituciju koju predstavlja, kao i da misli da Milanović retorikom, koja je neuobičajena, zapravo uživa simpatije na krajnjoj desnici, ali i dela levice.

„Sigurno je da ono što može biti dobro za Zorana Milanovića ne mora biti dobro za predsednika Republike“, zaključio je Pupovac.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar