Ošamario ženu jer se progurala preko reda

Mlađu ženu iz Šibenika juče je u jednom Lidl objektu ošamario jači muškarac od 120 kilograma, jer se ubacila na blagajnu pre njega, prenose hrvatski mediji. Ogorčeni svedoci su prepoznali muškarca, a reč je, kažu o taksisti koji je nakon incidenta pobegao. Radnici Lidla pozvali su policiju koja je identifikovala taksistu, a koji je na kraju prošao samo sa prekršajnom prijavom.

– Dve koleginice krenule su na posao, a na putu su stale u Lidl kako bi kupile neke sitnice koje su im bile potrebne. Moja majka stajala je na kasi i bila je prva na redu, njena koleginica vratila se po pakovanje kolača i ušla u red kako bi sva tri artikla bila na istom računu. U tom trenutku taksista joj se obratio povišenim tonom i upitao: ‘Gde si krenula?! Stani iza mene! Ja sam na redu!’ – rekla je kćerka druge koleginice.

Žene su se okrenule da bi u tom trenutku muškarac ošamario 36-godišnjakinju. Obe žene su od siline udarca pale na pod. Ubrzo je stigla i policija koja je zapisala prijavu, međutim savetovali su ih da ne računaju na opciju tužbe jer bi se to godinama povlačilo na sudu.

– Moju majku incident je jako uznemirio, kao i udarenu ženu. Nakon prekršajne prijave muškarcu, policajcima su rekle da se on tako sutra može vratiti i ubiti ih. Odgovorili su joj da tehnički može – rekla je čitateljica.

U policiji su potvrdili da je 51-godišnjak u Lidlu ošamario 36-godišnjakinju revoltiran njenim ponašanjem. Povređena žena je odbila lekarsku pomoć jer nije zadobila povrede. Nasilni muškarac je zaradio samo prekršajnu prijavu, prenose hrvatski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hrvatskaLidlnapadŠibeniktaksista
Komentari (0)
Dodaj komentar