Pobjeda: Privedeno 9 osoba zbog sumnje da su unosili novac

PODGORICA – Podgorička Pobjeda piše, pozivajući se na nezvanična saznanja u policiji, da je nikšička policija noćas kontrolisala i privela na informativni razgovor devet osoba zbog, kako je navedeno, sumnje da unose novac u Crnu Goru za potrebe kupovine glasova u Nikšiću.

List navodi da su na informativni razgovor privedeni „član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i bivši rukometni reprezentativac Vladimir Mandić, bezbednosno interesantna osoba Dane Šijan iz Beograda, Nemanja Bogdanović iz Sarajeva, Aleksandar Jokić iz Beograda, poslanik Milo Božović iz Budve, Slobodan Lalović iz Foče, Dejan Puhalo iz Trebinja, Blagdan Madžić iz Foče i Miroslav Vujović“.

Pobjeda tvrdi da policija sumnja da je privedene iz Srbije u Crnu Goru doveo Milo Božović i da oni imaju, kako je navedeno, „štek stan u kome kriju novac koje za potrebe DF-a distrubuira gradanima“.

Iz koalicije „Za budućnost Nikšića“ sinoć je saopšteno da je nikšićka policija, bez ikakvog razloga, zadržala poslanika DF-a i NSD Mila Božovića i, kako je navedeno, „naše prijatelje Vlada Mandića i Aleksandra Jokića“.

Istaknuto je da Crna Gora, ni nakon pada DPS 30. avgusta, još nije slobodna, jer se i danas progone poslanici i nedužni građani.
Policija se nije zvanično oglašavala tim povodom, navodi RTCG.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar