„Podržavamo gangstera“: Objavljen video rasprave o Milu na američkom univerzitetu

Vlasnik „Atlas grupe“ Duško Knežević je na svom profilu na Instagramu objavio novi video, koji prikazuje raspravu o predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću na Univerzitetu Kalifornije u Americi.

Video nosi naziv „Podržavamo gangstera“ i u njemu je prikazan deo diskusije Roberta Ingliša o Milovoj „gangsterskoj politici“.

Naime, Ingliš govori o tome da će, ukoliko Crna Gora pristupi NATO-u, Đukanović ojačati svoju vlast, koju je skoro izgubio, i da mu je NATO zapravo spas.

„Ako pristupi Severnoatlantskoj alijansi, tu su investicije u infrastrukturu, modernizacija postojećeg i nabavka novog naoružanja, obuka i svi programi. Bili bi kao rudnik zlata za njegove prihode“, kaže Ingliš.

On ističe da bi to ojačalo njega i njegovu partiju: „On je dokazani gospodar, on i njegov klan“.

„To je sve za korist grupe koja kontroliše državu i koja isisava mnogo više nego što je uobičajeno iz velikih poslovnih aranžmana, pa će on i njegova grupa direktno profitirati i ojačati svoju političku moć“, naglasio je Ingliš.

On je takođe istakao da je Đukanović skoro izgubio vlast, da je bio na ivici da bude uklonjen sa vlasti, i podsetio da je njegova partija DPS, bivša komunistička, ali kako kaže — to mu je zaboravljeno, uz ironični smeh da je Milo, kao, „proamerički“ čovek.

Sve ovo znala je Amerika, znala je celokupna javnost u Crnoj Gori, i šire, a znao je i Knežević, koji je objavio ovaj video, ali koji je tada iskoristio svu svoju društvenu, političku moć i resurse da bi Crna Gora postala deo NATO-a.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Duško KneževićMilo Đukanović
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ne zelim da branim Djukanovica,jer nisam uopste zainteresovan za politiku.Ali moram samo da napomenem,to sto se pominje njegova sadasnja partija.Da ona je zaista ranije bila komunisticka,ali to nije usamljen slucaj.Pogledajmo Dacicevu danasnju partiju SPS.Ona je direktno proizisla iz komunisticke partije srbije.On je pokusao da je uclani (za vreme Borisa Tadica) u savez socijalistickih partija evrope,ali je odbijen,jer nije hteo javno da se odrekne Oca te partije Slobodana Milosevica.! Prema tome,pogledajmo prvo,da li je nase dvoriste pocisceno,pa onda,pogledajmo stanje komsijskog dvorista.!